Gemma en het ei

De weg naar EIgem

Eigenlijk ben ik mijn hele leven al bezig om dat wat in mijn eigen leeft naar buiten te brengen en in de wereld te zetten: als beeldend kunstenaar, docent beeldende vakken, decorbouwer en zangeres. Daarnaast inspirator/organisator in diverse projecten en festivals en als community manager voor een bewonersbedrijf bij mij in de wijk Kruiskamp: leerwerkplek voor stagiaires, doemee- en werkmee plek voor arbeidsintegratie.

Daarbij is altijd de fascinatie geweest voor de mens in al zijn/haar facetten.

Vanuit mijn vernieuwde praktijk EIgem, werk ik sinds 2008 als Energetic Integration therapeut. Als trainer lichaamswerk geef ik sinds 2006 trainingen en workshops voor groepen gericht op; beweging en ontspanning, het versterken van eigenwaarde en bewustzijnsontwikkeling. Sinds 2017 werk ik als opsteller voor familie- en themaopstellingen.

Hoe mooi is dan de metafoor van het “ei” als begin van de schepping, mysterie en geboorte. Dat wat in potentie al aanwezig is, maar nu nog onzichtbaar? Wachtend op het juiste moment om geboren te worden? De belofte van iets nieuws..

Op weg naar jouw eigen